A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmegfizetéssel házhoz szállítja Magyarország területén, a szállítmányozó cég MPL igénybevételével.  A fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Az Ügyfél az aktuális szállítás díjáról a szállítási módók között tájékozódhat. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, és ezt a megjegyzés rovatban az ügyfél leírja, jelzi, ebben az esetben egy szállítási költség kerül felszámolásra. A már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A Weboldal Szállítás linkje alatt közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek.

A megrendelt terméket – az Ügyfél előzetes jelzés alapján – személyesen is átveheti a Szolgáltató telephelyén:
Kroki Papír – kreatív üzlet
2500 Esztergom, Simor János utca 56

A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

Az Ügyfél a Szolgáltató által biztosított fizetési módokról illetve átvételi lehetőségekről a weboldalon tájékozodhat.

Fizetési módok:

Bankártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál „fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

bankartyas fizetes
kkh cimke 300x86

Átutalás

KROKI Hobby Kreatív Kft

K&H Bank : 10403648-50526887-70491004

/a megrendelés számára hivatkozva előreutalással/

Utánvét

Nem áll módunkban levélként csomagot küldeni.